Älvlekens Gnistrande Gabriella "Lilian"

*2019-09-01

fader: Days Of Greys Dare Devil
(e. RLD N DK UCH NO UCH SE UCH Kameo Sunny Day, u. Days Of Greys Bella Bianca)
moder: Älvlekens Charming Carizma 
(e. NO V-09, Nord UCH, DK UCH, NO UCH, SE UCH Regadog's White 4 Fun, u. Älvlekens Blivande Ballerina)

PRA-prcd A normal/clear (fri från anlag)
Storlek: 39 cm

Lilian är en sprudlande glad tjej med stor nyfikenhet på livet. Hon är oerhört följsam och arbetsvillig och vi imponeras av hennes förmåga att behålla fokus och koncentration trots sin ringa ålder. 
Hon är trevlig i modellen, bär sig fint och rör sig väldigt pudligt. Lilian har fin svans och svansansättning. Fulltandad och korrekt bett. 

Lilian har gått en tävlingsinriktad valpkurs för lydnad/rallylydnad och tanken är att fortsätta även med rallylydnad i framtiden.

Lilian har förhoppningsvis en kommande karriär i agility. Vi har börjat grundträna och startar en grundkurs i slutet av juli -20. 

Till vardags älskar Lilian att leka med sin storasyster Lectra. Lectra var från början inte alls övertygad om att Lilian skulle få bo ihop med henne, men det tog inte lång tid innan Lilian hade charmat Lectra som såg sin chans till en rolig lek-kompis. 
Lilian älskar skogpromenader, strandhäng och att jaga fåglar och fjärilar (men är som tur är lätt att avleda från dessa aktiviteter) och förstås att mysa ihop med oss i soffan.

Lilian är inte utställd på grund av corona. 

Tryck på bilden för att göra den större!