Älvlekens Gnistrande Gabriella "Lilian"

*2019-09-01

fader: Days Of Greys Dare Devil
(e. RLD N DK UCH NO UCH SE UCH Kameo Sunny Day, u. Days Of Greys Bella Bianca)
moder: Älvlekens Charming Carizma 
(e. NO V-09, Nord UCH, DK UCH, NO UCH, SE UCH Regadog's White 4 Fun, u. Älvlekens Blivande Ballerina)

Friröntgade höfter - HD B/B
Patella 0/0 - utan anmärkning
PRA-prcd A normal/clear (fri från anlag)
Storlek: 39 cm

Lilian är en sprudlande glad tjej med stor nyfikenhet på livet. Hon är oerhört följsam och arbetsvillig och vi har sedan hon var liten imponerats av hennes förmåga att behålla fokus och koncentration. 
Hon är otroligt vacker och trevlig i modellen, bär sig fint och rör sig väldigt pudligt. Lilian har fin svans och svansansättning. Fulltandad och korrekt bett. 

Lilian har gått en tävlingsinriktad valpkurs för lydnad/rallylydnad och tanken är att fortsätta även med rallylydnad i framtiden. Vi tränar även regelbunder för duktiga agilityintruktörer.

Lilian har ett otroligt driv och älskar att springa. Hon är riktigt snabb och passar därför utmärkt för agility.
På grund av pandemin har vi inte haft särskilt bråttom med agilityträningen, men hon har en enorm potential och vi längtar efter att i framtiden få se vad hon går för på tävlingsbanan. Trots att Louise är en snabb agilityförare händer det att Lilian springer så fort att det är svårt att hinna med. Vi har tävlat några blåbärsklasser (enkla agilitybanor med hopphinder och tunnlar) än så länge och ser fram emot första riktiga starten i klass 1. 

Till vardags älskar Lilian att leka med sin storasyster Lectra.
Lectra var från början inte alls övertygad om att Lilian skulle få bo kvar hemma hos oss, men det tog inte lång tid innan Lilian hade charmat Lectra som såg sin chans till en rolig lek-kompis. 
Lilian älskar skogpromenader, strandhäng och att jaga fåglar och fjärilar (men är som tur är lätt att avleda från dessa aktiviteter) och förstås att mysa ihop med oss i soffan eller sängen. 

Lilian är inte utställd på grund av coronapandemin. 

Tryck på bilden för att göra den större!

Foto: Emilia Klasson

Foto: Emilia Klasson

Foto: Emilia Klasson